Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε παράλληλο κόσμο η Τασία, συγκρίνει με τη… Μικρασιατική Καταστροφή

Σε παράλληλο κόσμο η Τασία, συγκρίνει με τη… Μικρασιατική Καταστροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μια ελεγχόμενη κατάσταση στις γειτονιές της Αθήνας όπου διαμένουν οι πρόσφυγες έκανε λόγο η Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ενώ τόνισε πως το πρωί οι πρόσφυγες λιάζονται στις πλατείες της πρωτεύουσας καθώς δεν έχουν δουλειά.

«Γιατί να μη λιάζονται; Αφού δεν δουλεύουν γιατί να μη λιάζονται», είπε η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνοντας πως μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε η ίδια στην πλατεία Βικτωρίας χθες το βράδυ είδε μόνο γονείς να παίζουν με τα παιδιά τους.

Επίσης συνέκρινε τους μουσουλμάνους πρόσφυγες που εισβάλουν μιλούνια στην Ευρώπη, από τα μέτωπα των τζιχαντιστικών πολέμων, με τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Κάποιος να της εξηγήσει ότι οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, πριν 100 χρόνια, ήταν Έλληνες, όχι αλλοδαποί… Έλεος δηλαδή με την “ακορντεόν” επίκληση της ιστορίας.

Και κάτι ακόμα. Ναι, είναι κακόμοιροι άνθρωποι, ταλανισμένοι από τον πόλεμο, κυνηγημένοι από τον θάνατο. Ποιοι όμως “χρηματοδοτούν” τη μεταφορά τους στην Ευρώπη; Γιατί δεν μένουν στα προσφυγικά στρατόπεδα της Τουρκίας, δίπλα στα σπίτια τους, και έρχονται στην Ελλάδα; Γιατί οι Κούρδοι, για παράδειγμα, δεν εγκαταλείπουν τα χώματά τους, αν και πρόσφυγες, και προσμένουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ αραβικοί πληθυσμοί μεταφέρονται στην Ελλάδα;

Τέλος, για τις προειδοποιήσεις ότι το Ισλαμικό Κράτος “στοχευμένα” στέλνει καραβιές ανθρώπων στην Ευρώπη έχει να μας πει κάτι η Τασία; Αλλά όταν σου κάνουν συνέντευξη οι “αδιάβαστοι” Οικονομέας και Καμπουράκης, εκεί θα κινηθεί η συζήτηση, στην επιφάνεια και στο συναίσθημα.

Ουρλιάζει ο πλανήτης, ότι το Ισλαμικό Κράτος ξεφορτώνει κόσμο στην Ευρώπη, αυτοί εκεί ασχολούνται με τον ανθρωπισμό… Με τέτοια δημοσιογραφία και τέτοια πολιτική είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Οι Ρώσοι βγάζουν στο σφυρί σπίτια Ουκρανών προσφύγων στα κατεχόμενα

Ναυάγιο στη Σάμο: Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι μετανάστες

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...