ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία δεν πρότεινε ποτέ στην Ελλάδα να γίνει μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας, η οποία δημιουργείται από το γκρουπ BRICS, στο οποίο μετέχουν Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Ν. Αφρική.
Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αντον Σιλουάνοφ μιλώντας στο Reuters.
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν το προτείναμε στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.
Ωστόσο, από ελληνικής πλευράς, τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξαν ότι έγινε πρόταση στην Ελλάδα να εισέλθει στις BRICS και μάλιστα στην τράπεζά τους και άφησαν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα μπορεί να πάρει και δάνεια από αυτή την τράπεζα -παρότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις σχετικά με τους BRICS -και προηγούμενα δημοσιεύματα που αφορούν την Ελλάδα- πατώντας εδώ
























































