Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Δευτέρα η Ζωή αποκαλύπτει τα σχέδιά της – Θα κάνει κόμμα ή θα πάει με Λαφαζάνη;

Τη Δευτέρα η Ζωή αποκαλύπτει τα σχέδιά της – Θα κάνει κόμμα ή θα πάει με Λαφαζάνη;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις προθέσεις της για το μέλλον, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν τη Δευτέρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτό προανήγγειλε άλλωστε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της μετά τη συνάντηση που είχε με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να δώσει επίσημο χαρακτήρα στη συνεργασία της με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μία σύμπραξη που συζητείται στο πολιτικό παρασκήνιο από την πρώτη στιγμή που ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνεται το ενδεχόμενο η Ζωή Κωνσταντοπούλου να ιδρύσει δικό της κόμμα, μία πληροφορία που διέρρευσε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε και προέβλεπε την ίδρυση κόμματος και την μετέπειτα συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα υπό την μορφή συνιστώσας, όπως λειτουργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν.

Η προσχώρηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Λαϊκή Ενότητα είχε προαναγγελθεί από τη συνεργασία με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, μία σειράς βουλευτών που θεωρούνται του περιβάλλοντος της, όπως η Ραχήλ Μακρή.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έκρυψε ποτέ ότι επιθυμεί τη συνεργασία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και η παρουσία της στη Λαϊκή Ενότητα θα ενισχύσει επικοινωνιακά το νεοπαγές κόμμα τόσο στη ρητορική του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στα άλλα κόμματα.

Δεν παύει ωστόσο να υπάρχει και μία μικρή επιφύλαξη σε αρκετά στελέχη της ΛΑΕ αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου καλλιεργεί συστηματικά εδώ και καιρό ηγετικό προφίλ το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών μπορεί να προκαλέσει μεσοπρόθεσμα προβλήματα σε ένα νέο κόμμα αλλά και στον ίδιο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Κασσελάκης: «Πήχης μου η απόλυτη ανατροπή» – «Εκλογές για να φύγει το άλλοθι του 41%»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...