Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “κοροϊδάκι” της Μέρκελ, ο Σουλτς, πήρε τον Τσίπρα να του πει με ποιους θα κυβερνήσει

Το “κοροϊδάκι” της Μέρκελ, ο Σουλτς, πήρε τον Τσίπρα να του πει με ποιους θα κυβερνήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προκλητικός για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς εμπλέκεται στα εσωτερικά της χώρας μας με τρόπο απαράδεκτο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο France Inter ο Σουλτς είπε ότι αδυνατεί να κατανοήσει την απόφαση του Τσίπρα να φέρει πίσω στην κυβέρνηση τους Ανεξάρτητους Έλληνες που συγκέντρωσαν ποσοστό μικρότερο του 4% στις εκλογές της Κυριακής.

«Τον κάλεσα για δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο ακροδεξιό κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σουλτς.

«Δεν μου απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος όταν μιλάει στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πειστικά αλλά στα δικά μου μάτια φαντάζουν λίγο παράξενα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ο Σουλτς εξέφρασε, επίσης, τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο ο Τσίπρας πορεύθηκε τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να καταφέρει να επανεκλεγεί αλλά είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι «βραδυφλεγής βόμβα» και χρειάζεται να ελεγχθεί.

«Πολιτικά και στρατηγικά αυτό είναι κάτι που πρέπει να θαυμάσει κανείς. Αλλά μετά την ανανέωση της λαϊκής εντολής με αυτό το ακροδεξιό λαϊκίστικο κόμμα, αυτό δεν το καταλαβαίνω» κατέληξε ο Γερμανός πολιτικός.

Από πότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ακροδεξιό κόμμα κύριε Σουλτς; Που το φανταστήκατε αυτό; Πριν το τέταρτο ή το πέμπτο ποτηράκι;

Να κάνουμε και εμείς μια ερώτηση στον κ. Σουλτς. Πόσο ξεφτίλας άνδρας πρέπει να είσαι για να δηλώνεις σοσιαλιστής, να εφαρμόζεις δεξιές νεοφιλελεύθερες πολιτικές και να υποχρεώνεις και τους άλλους να υποταχθούν στις ίδιες δεξιές πολιτικές;

Που έχει και άποψη για το ποιοι είναι ακροδεξιοί, αυτός ο ακροδεξιός νεοφιλελεύθερος που παριστάνει τον σοσιαλιστή. Τέλειωσαν οι εκλογές και αρχίσαμε πάλι να ασχολούμαστε με τις κρασοκανάτες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...