Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ύποπτο «παιχνίδι» από Νικολόπουλο που καταψηφίζει τα μέτρα

Ύποπτο «παιχνίδι» από Νικολόπουλο που καταψηφίζει τα μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης με αφορμή τα κόκκινα δάνεια γνωστοποίησε ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος με δηλώσεις του πριν από λίγο στη Βουλή.

Ο κ. Νικολόπουλος συνεχίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο τον «ανταρτοπόλεμο» που έχει κηρύξει στην κυβέρνηση και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς όφελος της «μήτρας» Νέας Δημοκρατίας, από τη στιγμή που του αρνήθηκαν ένα οφίτσιο, αρχικά για ένα υπουργείο και εν συνεχεία για την αντιπροεδρία της Βουλής.

«Εάν στις εκλογές είχαμε πει κανένα σπίτι σε χέρια ιδιοκτήτη τότε όντως θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Κατεβήκαμε όμως στις εκλογές με το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Δυστυχώς όμως δεν κάναμε τίποτε από αυτά. Σήμερα το βράδυ θα κάνω αυτό που κάνω 30 χρόνια. Μένω ασυμβίβαστος και όπως όταν ήμουν και υπουργός. Εγώ δεν ζήτησα και δεν πήρα καμία πρωτοβουλία. Αυτή η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Στο θέμα των κόκκινων δανείων ηττηθήκαμε. Θα καταψηφίσω το αποψινό νομοσχέδιο» σημείωσε χαρακτηριστικά, προεξοφλώντας ότι θα κρατήσει και τη βουλευτική του έδρα, την οποία ο Πάνος Καμμένος του είχε ζητήσει νωρίτερα σε περίπτωση που αποστασιοποιηθεί από την κεντρική κυβερνητική γραμμή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος έχει μπει στα παπούτσια του Αλέξη Μητρόπουλου και καθημερινά είτε πιάνει στασίδι στα κανάλια για να μέμφεται την κυβέρνηση είτε μέσω της εκπομπής του «Μαξίμου ακούει», έχει προκαλέσει οργή τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στο επιτελείο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Πιθανότατα από το βράδυ της Πέμπτης, η κυβερνητική πλειοψηφία θα αριθμεί 154 βουλευτές και ο κ. Νικολόπουλος θα συνεχίζει να απολαμβάνει την βουλευτική του αποζημίωση και να χαριεντίζεται με υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας, εναποθέτοντας εκεί τις ελπίδες του για νέα πολιτική στέγη…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπέμφθηκαν από τον Μητσοτάκη οι Παπασταύρου και Μπρατάκος – Το παρασκήνιο

Γάμος ομόφυλων: «Κανένα σχόλιο» η αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο «όχι» της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μ. Καπνισάκης: Προτάθηκε στον Στ. Κασσελάκη να γίνει υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 – Διαψεύδει ο Μαρινάκης – Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πάρις Κουκουλόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κουρασμένη κυβέρνηση»

Ανασχηματισμός ομολογία αποτυχίας σε Δημόσια Ασφάλεια, Υγεία και Εργασία – Όλες οι αλλαγές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...