Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρανιδιώτης: “Μικρό γατάκι Αγκύρας” ο Τσίπρας

Κρανιδιώτης:  “Μικρό γατάκι Αγκύρας” ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με άρθρο του, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «μικρό γατάκι Αγκύρας, που πήγε στη Σμύρνη και έκατσε στα γόνατα του Νταβούτογλου».

Όπως υποστηρίζει «Καταρχάς δεν έπρεπε να πάει στη Σμύρνη. Κι αφού έστω κι εσφαλμένα πήγε, ούτε καν του πέρασε από το μυαλό, σωστά το επισήμανε ο Μιχάλης Ιγνατίου, να δώσει ένα άλλο στίγμα. Να κρατήσει δύο λουλούδια, από αυτά που μοιράζανε στις Τουρκάλες δημοσιογράφους. Ενα να το αφήσει εκεί όπου κάποτε βρισκόταν η Αγία Ειρήνη, τόπο όπου λειτούργησε για τελευταία φορά ο νεομάρτυρας μητροπολίτης Χρυσόστομος, κι ένα να το ρίξει από την προκυμαία της Σμύρνης στα νερά όπου κάποτε χάθηκαν χιλιάδες ζωές αδελφών μας».

Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισημαίνει τα εξής: «Η Ελλάδα και η Τουρκία δεν φταίνε για τα προβλήματα της κεντρικής Ευρώπης» είπε ο άνθρωπος, που κάθε φορά που νομίζει πως διαπραγματεύεται, βογκάνε τα εθνικά συμφέροντα και ο λαός. Συγχωροχάρτι στην Αγκυρα και θέση της Ελλάδας πλάι πλάι με τους τρομοκράτες και δουλεμπόρους, τη συμμορία που έχει αρχηγό τον Ερντογάν. Γι” αυτό δεν έπρεπε να πάει, αλλά αφού πήγε, είναι πέραν πάσης λογικής να μη λες λέξη για τις ευθύνες της Τουρκίας, που δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος, σπρώχνοντάς τους με συνδρομή κρατικών οργάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ας ήσουν έστω κοκόνι, βρε Αλέξη. Αυτά τα μικρόσωμα ελληνικά σκυλιά δεν είναι μαντρόσκυλα, αλλά τουλάχιστον προειδοποιούν για τον κίνδυνο, είναι πιστά και δεν χαριεντίζονται με τους λύκους.

Καταλήγοντας σημειώνει τα εξής: «Κι όπως καταλάβατε, οι Τούρκοι επιτυχόντες στον εκβιασμό θα πάρουν δισεκατομμύρια γι” αυτούς που οι ίδιοι στέλνουν. Ο Αλέξης κούνησε την ουρά του στους Τούρκους ισλαμοφασίστες και πήρε χαρτζιλίκι για τους μουσαφιραίους μας κι ένα ραχάτ λουκούμ. Κερδάμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...