Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης τολμά και μιλά για την Αλβανία όταν το πρόβλημα το δημιούργησε το κόμμα του

Ο Μητσοτάκης τολμά και μιλά για την Αλβανία όταν το πρόβλημα το δημιούργησε το κόμμα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε πρωτοφανή παραζάλη σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτικής της Ελλάδας αλλά και τις παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέσπασε σε ένα παραλήρημα.

Αν και είχε τη στοιχειώδη ευφυΐα να χαρακτηρίσει απαράδεκτες τις δηλώσεις Ερντογάν, λέγοντας ότι δημιουργούν μια εστία ανησυχίας την ώρα που η Αλβανία επιδίδεται, όπως είπε, σε ένα κρεσέντο εθνικισμού βάζοντας στο τραπέζι το σύνολο των θεμάτων, επιλεκτικά λησμόνησε ότι το θέμα του “Τσάμικου” εμφανίστηκε στην “ατζέντα” μετά την τραγική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της δικής του ευρωβουλευτίνας, της Μαρίας Σπυράκη.

Και ενώ είναι αλήθεια ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέπληξε τη Μαρία Σπυράκη όπως και ότι δεν συμπλέει με τις αερολογίες της αδελφής του, που το έχει απωθημένο να επιστρέψει στο υπουργείο Εξωτερικών, ωστόσο δεν μπορεί εκείνος να μιλά για αλβανικό κρεσέντο εθνικισμού όταν μέσα από το κόμμα του δόθηκαν τα πατήματα αυτά στην Αλβανία.

Και εάν δεν θυμάστε τι συνέβη, διαβάστε εδώ: Έτσι «στήθηκε» η ανθελληνική απάντηση Χαν για τους Τσάμηδες – Έκθετες Μπακογιάννη-Σπυράκη

Θα περίμενε κανείς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που βιάζεται να μας κυβερνήσει, να είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τους εθνικά επικίνδυνους χειρισμούς των στελεχών του αντί να υψώνει το δάχτυλο σε κάτι που έχει την απόλυτη πολιτική ευθύνη το δικό του κόμμα με εκείνον αρχηγό.

Πραγματικά μόνο τρόμο προκαλεί η ιδέα τι θα είχε γίνει στην παραπάνω υπόθεση εάν ήταν η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση. Κι όμως, αυτή η ανίκανη Νέα Δημοκρατία ζητά ευθύνες από τους άλλους που τρέχουν να σώσουν την άκρως επικίνδυνη ανευθυνότητα των δικών της στελεχών στα εθνικά θέματα.

Παράλληλα έκανε λόγο για υπαρκτό κίνδυνο να καταρρεύσει η συμφωνία για το προσφυγικό λέγοντας ότι δεν φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν σχέδιο Β.

«Σε ένα τέτοιο περιβάλλον ρευστότητας δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στο περιθώριο. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις τεκτονικές εξελίξεις χωρίς ξεκάθαρη στρατηγική. Δεν είμαστε μέρος καμίας λύσης, αλλά ένα διαρκές πρόβλημα και η διεθνής κοινότητα στην καλύτερη περίπτωση μας αντιμετωπίζει με οίκτο» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Γιατί δεν προτείνει ο Κυριάκος το σχέδιο Β στην κυβέρνηση; Εάν το έχει γιατί δεν το λέει; Γιατί δεν το λέει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα καλύτερα, να τον κάνουμε πρωθυπουργό όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης.

Αλλά στην ασυναρτησία και στην καταγγελτική κενή περιεχομένου εξυπνάδα πρώτος. Να παρακαλάμε μην γίνει πρωθυπουργός και η αδελφή του υπουργός Εξωτερικών, γιατί εκεί πραγματικά θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι μας χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...