ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
To περιοδικό Der Spiegel σε μια μικρή είδηση του αναφέρεται στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ) και στην περίοδο πρωθυπουργίας της χώρας από τον Κώστα Σημίτη.
«Το γερμανικό υπ. Οικονομικών ζήτησε από την Κομισιόν να διορθώσει γρήγορα το στατιστικό χάος που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν νοείται, οι χώρες-δανειστές να προετοιμάζουν το δρόμο για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, την ώρα που η ΕΛΣΤΑΤ ακόμη εργάζεται με αναξιόπιστο τρόπο, ανέφερε σε επιστολή του ο γερμανός υφυπουργός Οικονομικών και υπεύθυνος για θέματα Ευρώπης Τόμας Στέφεν»,επισημαίνει στο δημοσίευμα του το γερμανικό περιοδικό.
«Είναι παράλογο, βοήθεια δισ. ευρώ να καταβάλλεται στη βάση λανθασμένων μαθηματικών στοιχείων», σημειώνει το Der Spiegel, σε συνέχεια της κριτικής που ασκήθηκε εκ νέου στην Ελλάδα για την ΕΛΣΤΑΤ στις αρχές της εβδομάδας, υπενθυμίζοντας τέλος ότι «τα εξωραϊσμένα στατιστικά στοιχεία ήταν ένας λόγος για τον οποίο η Ελλάδα μπήκε με μη αξιόπιστο τρόπο στη νομισματική ένωση».
























































