Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Εμπόδιο” ο Νταβανέλος στην πατριωτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ

“Εμπόδιο” ο Νταβανέλος στην πατριωτική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να μετασχηματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από συνονθύλευμα αριστερίστικων οργανώσεων σε κεντρικό φορέα και εκφραστή της δημοκρατικής παράταξης, αλλά οι περιθωριακές αριστερίστικες νοοτροπίες βάζουν συνεχώς εμπόδια.

Και δεν είναι τα οικονομικά θέματα τόσο το πρόβλημα, αυτά τα επικαλούνται τα συστημικά Μέσα για να εκθέτουν τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά τα εθνικά, όπου εκεί ο σκληρός τροτσκιστής και γνωστός για τις κοσμοπολίτικες απόψεις του Αντώνης Νταβανέλος μόλις ακούει ακόμα και τη λέξη Ελλάδα, όπως μας λένε χαρακτηριστικά, πετάγεται λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Αντώνης Νταβανέλος είναι επικεφαλής μιας ολιγομελούς τροτσκιστικής γκρούπας που ονομάζεται ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αριστερά) και παρά το γεγονός ότι όλοι μαζί, τα μέλη της ΔΕΑ, δεν είναι πάνω από 200 άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα, έχουν καταφέρει να έχουν ιδεολογική ηγεμονία και να “απομονώνουν” ως “ακραία” όποια φωνή μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τολμά να μιλήσει για πατρίδα και εθνικά θέματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μας εμπιστεύθηκαν, έχει πάει από κοντά στον Παναγιώτη Λαφαζάνη όχι γιατί φυσικά ο δεύτερος είναι “κοσμοπολίτικων” απόψεων (ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι γνωστός για τις εθνικές του ευαισθησίες), αλλά για να αθροίζεται στο αριστερό ρεύμα και να μπορεί έτσι να το χρησιμοποιεί ως “όχημα” για να περνά τις θέσεις του.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ μας επεσήμαναν ότι ο Αντώνης Νταβανέλος είναι ένα διαρκές “εμπόδιο” ώστε το κόμμα να μιλήσει ακόμα και με ΕΑΜογενείς όρους, αφού ως γνωστόν οι τροτσκιστές θεωρούν το ΕΑΜ και την εθνική αντίσταση “εθνικιστικά πράγματα”, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προοπτική μιας κυβερνώσας αριστεράς, αντιθέτως επιμένει να “τραβά” και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στα αριστερίστικα μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν 3%.

“Προσπαθούμε να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να φέρουμε μαζί μας και οργανωτικά τον κόσμο της δημοκρατικής παράταξης που μας ψηφίζει και αυτοί (σ.σ. της ΔΕΑ του Νταβανέλου) συνεχώς κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα δικά τους μέτρα. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί ακόμα για πολύ. Στην τελική, εάν δεν συμφωνούν να σηκωθούν να φύγουν. 200 τροτσκιστές δεν είναι και καμιά σημαντική απώλεια”, μας είπαν με νόημα άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει τη δημοκρατική παράταξη και την ανατροπή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 35 υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές που αναδείχθηκαν από τι κάλπες

Ο Κασσελάκης καταδικάζει την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και συντάσσεται με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 60.000 ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: «Βεβαίως και πάμε για πρώτο κόμμα» – «Ο Γιώργος Αυτιάς ή η αξιοκρατία που βλέπετε;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...