ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε στον ΣΚΑΪ και ουσιαστικά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους για το αντάρτικο που έκανε από την μία πλευρά και δεσμεύτηκε ότι από δω και στο εξής η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ θα είναι αδιατάρακτη.
«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνοντας πως για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις.
Από την άλλη πλευρά ωστόσο δήλωσε ότι η στάση του άνοιξε δρόμο για να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε χθες με έναν «κορυφαίο υπουργό» εννοώντας τον Αργύρη Ντινόπουλο.
Τέλος ο Λοβέρδος τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι.»
























































