ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λοβέρδος ήρθε στο ΠΑΣΟΚ (ξανά) για να… μείνει (βίντεο)

Ο Λοβέρδος ήρθε στο ΠΑΣΟΚ (ξανά) για να… μείνει (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ανδρέας Λοβέρδος βγήκε στον ΣΚΑΪ και ουσιαστικά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους για το αντάρτικο που έκανε από την μία πλευρά και δεσμεύτηκε ότι από δω και στο εξής η σχέση του με το ΠΑΣΟΚ θα είναι αδιατάρακτη.

«Δεν υπάρχει διάθεση αντάρτικου» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνοντας πως για ορισμένα θέματα που δεν μπορούν να ανατρέψουν κεντρικές πολιτικές, μπορούν να γίνουν επιμέρους επανατοποθετήσεις και επαναξιολογήσεις.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο δήλωσε ότι η στάση του άνοιξε δρόμο για να βαδίζουν και άλλοι υπουργοί που δεν προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όπως έγινε χθες με έναν «κορυφαίο υπουργό» εννοώντας τον Αργύρη Ντινόπουλο.

Τέλος ο Λοβέρδος τόνισε ότι από εδώ και πέρα θα είναι κοινή και αδιατάραχτη η πορεία του με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «θα ζωντανέψουμε το χώρο, θα είμαστε μαζί και θα βαδίσουμε ενωμένοι.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...