ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση απείλησε τη Δευτέρα να επανεξετάσει εφ΄όλης της ύλης τις σχέσεις της με τη Ρωσία εάν η Μόσχα δεν προχωρήσει σε «αποκλιμάκωση» στην Ουκρανία.
«Ελλείψει μέτρων αποκλιμάκωσης από πλευράς της Ρωσίας, η ΕΕ πρόκειται να λάβει αποφάσεις για τις συνέπειες στις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στην ΕΕ και στη Ρωσία», προειδοποίησαν οι υπουργοί Εξωτερικών της Ένωσης σε ανακοίνωσή τους, η οποία περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, κατά την κατεπείγουσα σύνοδό τους για την Ουκρανία στις Βρυξέλλες.
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη θα συγκληθεί έκτακτη σύνοδος κορυφής όπου θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.























































