ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“H συμφωνία Τουρκίας – ΕΕ δεν ισχύει για τους μετανάστες που είναι ήδη στην Ελλάδα”

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επανεισδοχή μεταναστών στην Τουρκία δεν ισχύει για τους πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, αλλά για όσους θα φτάσουν στη γειτονική χώρα αφότου η συμφωνία αυτή τεθεί σε ισχύ, δήλωσε, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόσθεσε ότι ο αριθμός των μεταναστών που η Τουρκία θα δεχθεί πίσω θα είναι χιλιάδες ή δεκάδες χιλιάδες, όχι εκατομμύρια.

Ανέφερε ακόμη ότι η Άγκυρα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της ώστε να μπορούν οι Τούρκοι πολίτες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα στην Ε.Ε. από την 1η Μαΐου.

Στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., η Ένωση δεσμεύτηκε για την παροχή 6 δισ. ευρώ στην Τουρκία προκειμένου να στηριχθούν οι Σύροι πρόσφυγες, καθώς και επιτάχυνση των ενταξιακών συνομιλιών της Άγκυρας, σε αντάλλαγμα για τον τερματισμό της παράτυπης μετανάστευσης προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)

«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους

Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr