Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας και της Χειμάρρας από αλβανοτσάμισσα εθνοϊσλαμίστρια

Προκλητική δήλωση κατά της Ελλάδας και της Χειμάρρας από αλβανοτσάμισσα εθνοϊσλαμίστρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώ το αλβανικό καθεστώς μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος για τα όσα συμβαίνουν στη Χειμάρρα και δεν έχει απαντήσει στην αυστηρή δήλωση του εκπροσώπου του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, «οι αλβανικές Αρχές φαίνεται ότι θεωρούν την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας ως σημαντικότερη από την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», ανέλαβε μια εθνοϊσλαμίστρια αλβανοτσάμισσα να κάνει μια εμπρηστική δήλωση, από αυτές που συνηθίζουν αυτοί οι απόγονοι εγκληματιών πολέμου και συνεργατών των ναζί.

Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τιράνων, στέλεχος του εθνοϊσλαμιστικού ακροδεξιού κόμματος των Τσάμηδων PDIU, Βιόλτσα Μπράχο (Vjollca Braho), δήλωσε:

«Ένα κράτος σαν την Ελλάδα, που επεμβαίνει στις εσωτερικές υποθέσεις της Αλβανίας έστω και για ένα νόμιμα κατεδαφισμένο σπίτι, δεν ανησυχεί καθόλου για χιλιάδες Τσάμηδες που σκοτώθηκαν άδικα [σ.σ. δεν σκοτώθηκαν χιλιάδες Τσάμηδες και όσοι σκοτώθηκαν ήταν συνεργάτες των ναζί], για την παραβίαση των ιδιοκτησιών τους και που δεν τους επιτρέπει όχι μόνον την επιστροφή στα σπίτια τους, αλλά ούτε την δυνατότητα να τα επισκεφθούν.

»Αυτό είναι παράλογο, καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει καμία παράβαση, διότι θα υπάρξει αποζημίωση για κάθε ιδιοκτησία, αλλά για τους Χειμαρριώτες, είτε είναι αυτοί Αλβανοί είτε ανήκουν στην ελληνική μειονότητα, εκτός από αυτό θα υπάρξει αισθητή αύξηση των εσόδων από τον Τουρισμό».

Τέλος, επεσήμανε ότι η Ελλάδα πριν επινοήσει ανύπαρκτες ανησυχίες, θα πρέπει να ανοίξει ξανά το «τσάμικο» ζήτημα.

Βεβαίως τα λόγια μια ναζίστριας ακροδεξιάς εθνοϊσλαμίστριας μικρή αξία έχουν, απλά τα αναμεταδίδουμε για να γνωρίζει η ελληνική κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καταψηφίζει την πρόταση μομφής ο πρώην «Σπαρτιάτης», ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr