ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλη Νίκη! Ο συριακός στρατός έσπασε την πολιορκία της Ντέιρ Αλ Ζουρ μετά από τρία χρόνια (βίντεο)

Μεγάλη Νίκη! Ο συριακός στρατός έσπασε την πολιορκία της Ντέιρ Αλ Ζουρ μετά από τρία χρόνια (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανηγυρίζουν τα κυβερνητικά στρατεύματα και οι πολιορκημένοι κάτοικοι της πόλης Ντέιρ Αλ Ζουρ στην ανατολική Συρία.

Μετά από τρία χρόνια πολιορκίας από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ο στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του διένυσαν ταχύτατα την έρημο και έσπασαν την πολιορκία της πόλης Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Η πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας, υπήρξε η μοναδική μεγάλη πόλη που αντιστάθηκε στους τρομοκράτες και δεν έπεσε στα χέρια τους.

Σύμφωνα με συριακά Μέσα, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου οι ειδικές δυνάμεις “Τίγρεις” του συριακού στρατού εισήλθαν από τα βορειοδυτικά της πόλης και συναντήθηκαν με το 137ο Σύνταγμα της φρουράς της Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο βλέπουμε ένα όχημα του στρατού να ανακοινώνει στους πολιορκημένους κατοίκους ότι η πολιορκία “έσπασε” μέσα σε ζητωκραυγές:

Αρκετά εντυπωσιακό είναι και το ακόλουθο βίντεο της συριακής κυβερνητικής προπαγάνδας.

Βλέπουμε τους “Τίγρεις” να εισέρχονται με προσοχή στη Ντέιρ Αλ Ζουρ και αθόρυβα να λαμβάνουν θέσεις δίπλα στους άνδρες του 137ου Συντάγματος.

Οι πολιορκημένοι μόλις τους αντιλαμβάνονται ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr