Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιμάμης Λονδίνου: Η τρομοκρατία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ισλάμ

Ιμάμης Λονδίνου: Η τρομοκρατία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Ισλάμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η τρομοκρατία του εχθρού είναι για να είμαστε ειλικρινείς αναπόσπαστο κομμάτι του Ισλάμ. Αυτό είναι κάτι που ισχύει, πρέπει να το ενισχύσουμε και να το υπηρετήσουμε μέσα από τη Τζιχάντ» δήλωσε με περισσή κυνικότητα ο ιμάμης του Λονδίνου, Αντζέμ Χουντάρι (Anjem Choudary).

Πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς άνθρωπο που πριν από μία εβδομάδα είχε προειδοποιήσει on camera ότι «Η Σαρία έρχεται στα σπίτια σας σύντομα».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι οι Μουσουλμάνοι στον πόλεμο δεν διαχωρίζουν τους στρατιώτες από τους πολίτες, γιατί ακόμα και αυτοί οι πολίτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Είναι αυτοί που ψηφίζουν επικεφαλής της χώρας τους τον Ομπάμα για να έρχεται μετά αυτός να βομβαρδίζει τα σπίτια μας» πρόσθεσε σε ένα απόλυτο παραλήρημα ο ιμάμης.

Παράλληλα χαρακτήρισε επακόλουθες συνέπειες της πολιτικής των ΗΠΑ και της Δύσης στη Μέση Ανατολή τις θηριωδίες του Ισλαμικού Κράτους με αφορμή τον νέο αποκεφαλισμό του δεύτερου κρατούμενου δημοσιογράφου ο ακραίος ισλαμιστής και ιμάμης του Λονδίνου.

«Το αρχαίο ρητό λέει ότι η βία φέρνει βία και αυτό εφαρμόζεται και στις περιπτώσεις αυτών που οι ΗΠΑ αποκαλούν διεθνείς τρομοκράτες» σημείωσε ο ιμάμης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Russia Today και θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

«Οι τρομοκρατικές ενέργειες για εμάς ορίζονται ως χρήση βίας ενάντια σε μία κοινωνία ή ένα κομμάτι αυτής για πολιτικούς σκοπούς» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι «πρόκειται ακριβώς για την πολιτική που ασκούν οι ΗΠΑ και η Βρετανία στο Αφγανιστάν, παλαιότερα στο Ιράκ ώστε να διασφαλίσουν τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ασχέτως από το πόσες ζωές θα κοστίσουν αυτά».

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις κτηνωδίες στις οποίες έχουν προβεί οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, ο Anjem Choudary μέσα από ιδεολογικούς ακροβατισμούς επιχείρησε να διαχωρίσει τη βία σε αυτή που είναι «υπέρ της ζωής» και σε αυτή που είναι «κατά».

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «πιστεύω ότι υπάρχουν δύο μορφές βίας. Αυτή που χρησιμοποιείται κατά της ζωής και αυτή που επιστρατεύεται για να την υπερασπιστεί. Ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να τρομοκρατήσουμε τον εχθρό μας για να διασφαλίσουμε την ταχύτερη λήξη του πολέμου. Για αυτό το λόγο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους κάνουν ό,τι κάνουν, ώστε να φοβίσουν τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους στη Συρία και το Ιράκ».

«Από την άλλη υπάρχει και η τρομοκρατία που είναι ενάντια στη ζωή, όπως είναι οι βομβαρδισμοί και τα πυρηνικά όπλα, το δόγμα σοκ και δέος που εφάρμοσαν οι ΗΠΑ ισοπεδώνοντας το Ιράκ» πρόσθεσε για να ωραιοποιήσει τις θηριωδίες των ισλαμοφασιστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr