Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η μητέρα κατηγορείται ότι κατακρεούργησε τα 8 παιδιά στην Αυστραλία

Η μητέρα κατηγορείται ότι κατακρεούργησε τα 8 παιδιά στην Αυστραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Δολοφονίες, Κέρνς, Μητέρα, Παιδιά,

Συνελήφθη η μητέρα των 7 από τα 8 παιδιά που βρέθηκαν κατακρουργημένα στο Κερνς στην Αυστραλία. Η 37χρονη, η οποία βρέθηκε επίσης μαχαιρωμένη νοσηλεύεται υπό αστυνομική φρούρηση στο νοσοκομείο, καθώς κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα 8 παιδιά.

Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ δεν της έχουν απαγγελθεί ακόμα επισήμως κατηγορίες.

«Έχει τις αισθήσεις της και είναι σε θέση να μιλήσει», δήλωσε ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασκινκάρ. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είναι μητέρα των 7 από τα 8 παιδιά, ηλικίας μεταξύ 18 μηνών και 15 ετών, που βρέθηκαν μαχαιρωμένα. Το όγδοο παιδί ήταν μια ανιψιά της. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι σοροί των παιδιών έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι, ενώ οι αρχές εντόπισαν πολλά όπλα, μεταξύ των οποίων και μαχαίρια.

«Έχουμε εντοπίσει σωρεία όπλων», συμπεριλαμβανομένων πολλών μαχαιριών, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Ασκινκάρ. «Σήμερα, ο ιατροδικαστής και ο παθολόγος διεξάγουν έρευνες με τη βοήθεια της οικογένειας των θυμάτων», είπε ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, χαρακτήρισε τα γεγονότα στο Κερνς ως «θλιβερά» και δήλωσε ότι αυτές αποτελούν «ημέρες δοκιμασίας» για την Αυστραλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Ένταση στη Γερουσία της Αυστραλίας: Η Πολίν Χάνσον εμφανίστηκε με μπούρκα

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Τορόντο: Ελληνοκαναδή σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της για να «επανενωθούν στον παράδεισο»

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθεροι υπό όρους ο φρουρός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr