ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Επένδυση” η Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτηρίζει ρίσκο με απρόβλεπτες συνέπειες τις εκλογές αναφέροντας “είναι πλέον κοινή πεποίθηση ότι οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν προσφυγή στις κάλπες. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι εκλογές στην παρούσα φάση σημαίνουν ένα τεράστιο ρίσκο για τη χώρα με απρόβλεπτες συνέπειες»
Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι είναι υποχρέωση των πολιτικών δυνάμεων να συνεννοηθούν για το καλό του τόπου λέγοντας “ανήκω στην κατηγορία μιας νέας γενιάς πολιτικών που πιστεύουν ακράδαντα ότι οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου έχουν υποχρέωση να συνεννοούνται για το καλό της πατρίδας”.
Αναφορικά με την αύξηση του ΦΠΑ δηλώνει αρνητική και τονίζει «δεν με βρίσκει σύμφωνη το μέτρο της αύξησης του ΦΠΑ στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η άποψη μου είναι ότι το μέτρο μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος. Δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο για τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και ευρύτερα για την ελληνική οικονομία”.
























































