ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: “Υπάρχουν βουλευτές για να βγάλουμε Πρόεδρο”

Άδωνις: “Υπάρχουν βουλευτές για να βγάλουμε Πρόεδρο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπάρχουν επιπλέον βουλευτές οι οποίοι είναι πρόθυμοι στην τρίτη ψηφοφορία να στηρίξουν την υποψηφιότητα Δήμα, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη δεύτερη ψηφοφορία στην οποία ο Σταύρος Δήμας συγκέντρωσε 168 ψήφους.

«Δεν θα μπω στα εσωτερικά τού κάθε κόμματος, ωστόσο ξέρω πως υπάρχουν συνάδελφοι που καταλαβαίνουν ποια είναι η ευθύνη, αν η χώρα πάει σε εκλογές, αυτή την κρίσιμη περίοδο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την πρόωρη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ίδιος είπε:

«Η διαπραγμάτευση δεν μπορούσε να κλείσει με την τρόικα, καθώς οι δανειστές έβαζαν στο τραπέζι, από το Νοέμβριο, την προεδρική εκλογή. Ήθελαν να ξέρουν με ποιον θα συνομιλούν στο μέλλον. Συναλλάσσονται με κράτη, πρέπει να γνωρίζουν με ποιον συνομιλούν».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλιστα, πρόσθεσε πως «είναι πιθανό να βγουμε εντός τριμήνου εκτός ευρώ» και εξήγησε: «Στο ευρώ βρισκόμαστε γιατί τηρούμε τις συμφωνίες, αν σταματήσουμε να το κάνουμε και ο επόμενος πρωθυπουργός πει ότι δεν πληρώνει τα δανεικά, θα βγούμε από το ευρώ. Οι κανόνες λειτουργίας της ευρωζώνης δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δεν τελειώσαμε με το Ιράν»: Γιατί ο Νετανιάχου μάχεται για την αναβολή των εκλογών

Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»

Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για… «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»

Εκλογές τον Σεπτέμβριο στο Ισραήλ; Η θρησκευτική κρίση που απειλεί με κατάρρευση την κυβέρνηση Νετανιάχου

Ανδρουλάκης: Τρίτη θητεία ΝΔ σημαίνει οπισθοδρόμηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...