ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κύρτσος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Συντάξεις, ΣΥΡΙΖΑ,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα αποκαλύπτονται η μία μετά την άλλη, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρέμβαση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κύρτσου, για περαιτέρω μείωση των συντάξεων.
«Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γ. Κύρτσος είναι παραπάνω από αποκαλυπτικός ως προς την πρόθεση του κόμματός του για μείωση των -ήδη πενιχρών- συντάξεων. Αυτή είναι η περίφημη “έξοδος” από το μνημόνιο αλά Σαμαρά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Κύρτσος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε “βασικό” το θέμα των συντάξεων, και πρότεινε να υπάρξει μείωση τους μετά από διάλογο.
«Οι συντάξεις τραβάνε 13-14 δισ. ευρώ τον χρόνο από τον κρατικό Προϋπολογισμό. Η γραμμή της τρόικας είναι ρίξτε το ποσό στα 11 δισ. γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε το λεγόμενο πρωτογενές πλεόνασμα και εάν δεν το διατηρήσετε δεν θα είναι βιώσιμο το χρέος», είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.
Ο ίδιος πρότεινε να ξεκινήσει ένας δημόσιος διάλογος: «ας βγει κάποιος να πει ξεκινάμε από τα ρετιρέ, να μπει πλαφόν 2.000 το μήνα, ώστε να πούμε στη συνέχεια τι μειώσεις πρέπει να γίνουν και προς τα κάτω.
























































