ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ρομποτική σκούπα αποκάλυψε την απιστία της συζύγου, αλλά έστειλε τον σύζυγο στη φυλακή
Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Παύλος Χαϊκάλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνωστοι μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα στο σπίτι του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Πικέρμι, ενώ είχε σκοτεινιάσει.
Οι κλέφτες αφαίρεσαν από το σπίτι του βουλευτή κοσμήματα αλλά και το υπηρεσιακό περίστροφο της συντρόφου του, η οποία είναι αστυνομικός.
Ο ίδιος μιλώντας στο magdasblog.gr ανέφερε:
«Καθόμασταν με την γυναίκα μου και τα παιδιά της κάτω στο σαλόνι γύρω στις 7 και βλέπαμε ειδήσεις ήρεμοι. Δεν ακούσαμε τίποτα απολύτως εκείνοι δεν έκαναν θόρυβο καθόλου, Σήκωσαν μία κλειδωμένη πόρτα με λοστό μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα τα αναστάτωσαν όλα και πήρα το όπλο της προσωπικής μου ασφάλειας που το είχα κλειδωμένο, έσπασαν την κλειδαριά και πήραν και δύο ρολόγια. Κατά τις 10 περίπου ανεβήκαμε πάνω και είδαμε το χάος στο δωμάτιο.
Είναι μεζονέτα το σπίτι και σε αραιοκατοικημένη περιοχή δυστυχώς δεν είδε κανείς τίποτα, αν και όλη η περιοχή έχει θέμα, έχουν ανοίξει πολλά σπίτια εδώ στο Ντράφι στο Πικέρμι. Είναι ένας ψυχολογικός βιασμός, μπήκε άσχημα ο χρόνος τι να πω είμαστε αναστατωμένοι».























































