ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΔΝΤ σέβεται πλήρως την εκλογική διαδικασία στην Ελλάδα και μετά τις εκλογές θα συνεχίσει τις συζητήσεις με την κυβέρνηση που θα προκύψει για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Γουίλιαμ Μάρεϊ.
Ο κ. Μάρεϊ , κατά τη συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον, την Πέμπτη, τόνισε ακόμη ότι δεν θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν το ΔΝΤ έχει εξετάσει τις επιπτώσεις της πιθανότητας ενός Grexit, είπε: «Δεν το θεωρούμε ως πιθανό ενδεχόμενο».
Όσον αφορά τη συνέχιση των συζητήσεων είπε ότι «Το ΔΝΤ θα εμπλακεί πλήρως στις συζητήσεις με οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής» προσθέτοντας, ότι ο τοπικός αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα θα μπορούσε «να συντονίσει τη διαδικασία».























































