ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χωρίς σοβαρά προβλήματα άνοιξαν οι κάλπες στα εκλογικά τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
Όπως γράφει το cretalive, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ήταν όλοι στις θέσεις τους για να ξεκινήσει η διαδικασία, ωστόσο δεν λείπει για ακόμα μια φορά το γνωστό πρόβλημα με την απουσία μελών που έχουν οριστεί για τις εφορευτικές επιτροπές.
Σε μεγάλο αριθμό εκλογικών τμημάτων, κυρίως στην πόλη του Ηρακλείου δεν εμφανίστηκε ούτε ένας και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι επικοινωνούσαν με το Πρωτοδικείο και ζητούσαν τα στοιχεία τους για να τους αναζητήσουν.
Επίσης σε ένα τμήμα πάλι στην πόλη του Ηρακλείου, λόγω ίωσης δεν εμφανίστηκε ο γραμματέας του δικαστικού αντιπροσώπου και δόθηκε λύση από το Πρωτοδικείο.
























































