ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Μητρόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σκιές σύγκρουσης συμφερόντων για τον Αμερικανό Πρεσβευτή στην Τουρκία, Τομ Μπάρακ, για αγωγό $15 δισ. σε Ιράκ και Συρία
Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου
Δένδιας και Πιστόριους συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή - Νίκος Δένδιας: «Η ασφάλεια δεν είναι μια θεωρητική έννοια»
Αλ. Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης βάζει τους Γάλλους να ζητήσουν άδεια από τους Τούρκους για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA Fm αποκάλυψε ότι δεν του προτάθηκε «ποτέ τίποτα, κανένα υπουργείο». Και πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε το έχει επιδιώξει, αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλές ασχολίες.
Ο Αλέξης Μητρόπουλος αφού υπερτόνισε το ρεκόρ σταυρών που πέτυχε στην περιφέρεια Αττικής εκλεγόμενος μακράν πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι αυτός δεν είναι στην πολιτική για τις θέσεις αλλά για τον συναρπαστικό αγώνα.
Αναφέρθηκε μάλιστα στο πως έφυγε από το ΠΑΣΟΚ όταν του το ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ είχε εκλεγεί πρώτος στην κεντρική επιτροπή για να καταλήξει σε μια σαφή προειδοποίηση προς την κυβέρνηση:
«Θα δώσω μάχη για να μην περάσει ούτε μια μνημονιακή ρύθμιση από την κυβέρνηση Τσίπρα και ότι θα είμαι απέναντι σε όποιον το επιχειρήσει. Δεν θα το επιτρέψω», δήλωσε.
























































