ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση έχει επιλέξει τη σύγκρουση με την Ευρωζώνη και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς εξέφρασε το Ποτάμι με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και του επικεφαλής του Eurogroup και ζητεί «εθνική συνεννόηση» κρίνοντας ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη.
«Θα μπορούσαμε να το κατανοήσουμε, ακόμη και να το στηρίξουμε, αν είχαμε πειστεί ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο το οποίο στο «τέλος της μέρας» θα εξασφάλιζε τα συμφέροντα της χώρας και την παραμονή της στην Ευρωζώνη» αναφέρει το Ποτάμι.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη «τέτοιο σχέδιο δεν φαίνεται να υπάρχει. Η κατάσταση τείνει να εξελιχθεί από ανησυχητική σε επικίνδυνη».
Μάλιστα, ζητεί άμεσα και υπεύθυνα ενημέρωση από την κυβέρνηση «για το τι ακριβώς έχει σκοπό να κάνει».
«Προτείνουμε στην κυβέρνηση να ζητήσει άμεσα παράταση της διαθεσιμότητας του υφισταμένου προγράμματος ώστε να μην βρεθούν οι τράπεζες και η οικονομία μας στο κενό.
Καλούμε για άλλη μια φορά τον κ.Τσίπρα να επιδιώξει την συνεννόηση των κομμάτων που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας έτσι ώστε να εκπονηθεί άμεσα ένα πατριωτικό σχέδιο δράσης» τονίζεται στην ανακοίνωση.
Τέλος, το Ποτάμι συστήνει «ψυχραιμία, λογική και συναίνεση».
























































