ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερούν Ντάισελμπλουμ, Γιάνης Βαρουφάκης, Ευρωπαϊκή Ένωση,


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
Πρόεδρος του Λιβάνου: Η Χεζμπολάχ πρέπει να καταστραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν πρόκειται να χορηγήσουν δάνεια-γέφυρα στην Ελλάδα, όπως δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, απηχώντας τη θέση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και ουσιαστικά καταρρίπτοντας το βασικό αίτημα της Αθήνας για ένα βραχυπρόθεσμο πρόγραμμα-γέφυρα.
«Δεν κάνουμε [συμφωνίες] για δάνεια-γέφυρα», δήλωσε λιτά από τη Χάγη ο τυροκόμος χωρίς πτυχίο Ντάισελμπλουμ, απαντώντας στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης λίγη ώρα αφότου είχε συγκαλέσει έκτακτο Eurogroup για την Ελλάδα, στις 11 Φεβρουαρίου.
«Θα είναι το πρώτο βήμα για το πώς θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τις επόμενες εβδομάδες, μήνες. Υποθέτω πως πολλές διαφορές πρέπει να γεφυρωθούν», συμπλήρωσε ο Ντάισελμπλουμ.
Σύμφωνα πάντως με ελληνικές κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί καμία πρόταση για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος στήριξης, παρά τις πιέσεις που αναμένει να δεχτεί προς αυτή την κατεύθυνση, και θα παρουσιάσει την πρότασή της για πρόγραμμα-γέφυρα.
























































