ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση για την στάση της και τα πεπραγμένα της άσκησε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι «ζούμε ιστορικές στιγμές γιατί σήμερα η Ελλάδα κυβερνάται από δύο κόμματα που ανδρώθηκαν την περίοδο της κρίσης» και πρόσθεσε ότι η εποχή των τρυφερών ενσταντανέ στην ταράτσα της καγκελαρίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ο λαός απαιτεί νέο ήθος δικαιοσύνης και ακεραιότητα στην πολιτική και αυτή η απαίτηση θα αφανίσει όποιον τολμήσει να σταθεί απέναντί της, είπε ο κ. Νικολόπουλος.
«Αυτή η κυβέρνηση ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια να ξεφύγει από την υποτελή στάση που χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου» είπε ο κ. Νικολόπουλος .
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ< πάντως, υπενθύμισε ότι το κόμμα του το χωρίζουν ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο ζήτημα της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων όσο και στο μεταναστευτικό. Ωστόσο, κατέληξε, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν μπροστά στην λαϊκή απαίτηση να ξεκολλήσουμε τη χώρα από το βάρος του μνημονίου.
























































