ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση για την στάση της και τα πεπραγμένα της άσκησε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.
Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι «ζούμε ιστορικές στιγμές γιατί σήμερα η Ελλάδα κυβερνάται από δύο κόμματα που ανδρώθηκαν την περίοδο της κρίσης» και πρόσθεσε ότι η εποχή των τρυφερών ενσταντανέ στην ταράτσα της καγκελαρίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Ο λαός απαιτεί νέο ήθος δικαιοσύνης και ακεραιότητα στην πολιτική και αυτή η απαίτηση θα αφανίσει όποιον τολμήσει να σταθεί απέναντί της, είπε ο κ. Νικολόπουλος.
«Αυτή η κυβέρνηση ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια να ξεφύγει από την υποτελή στάση που χαρακτήρισε τις κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλου» είπε ο κ. Νικολόπουλος .
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ< πάντως, υπενθύμισε ότι το κόμμα του το χωρίζουν ιδεολογικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στο ζήτημα της σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων όσο και στο μεταναστευτικό. Ωστόσο, κατέληξε, μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν μπροστά στην λαϊκή απαίτηση να ξεκολλήσουμε τη χώρα από το βάρος του μνημονίου.
























































