ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αθήνα, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λιτότητα, Μνημόνιο, Πλατεία Συντάγματος, Συλλαλητήρια, Φωτογραφίες,


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χιλιάδες Αθηναίοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης χιλιάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας μια «ανάσα αξιοπρέπειας» και διαδηλώνοντας για την κατάργηση του προγράμματος της λιτότητας.
Μετά τις επιτυχημένες διαδηλώσεις της περασμένης Τετάρτης, αλλά και της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου, όταν πολίτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν και έδωσαν δυναμικό «παρών» στην κρίσιμη διαπραγμάτευση για τη χώρα μας, τα συλλαλητήρια συνεχίζονται για τρίτη φορά.
Εκτός από την Αθήνα, ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας, καθώς και σε όλη την Ευρώπη.























































