ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διευκρινίσεις από την Αθήνα για το αίτημα παράτασης ζητάει ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Γιόχαν Βαν Όβερτβελντ , δηλώνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλει η ελληνική κυβέρνηση.
Η επιστολή της ελληνικής κυβέρνησης, που ζητάει παράταση έξι μηνών του προγράμματος «θέτει περισσότερα ερωτηματικά από τις απαντήσεις που δίνει», δήλωσε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών.
σύμφωνα με το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων BELGA, ο κ. Όβερτβελντ είπε ακόμη :
«Η συμφωνία προέβλεπε ότι η νέα ελληνική κυβέρνηση θα ζητούσε επιμήκυνση του τρέχοντος προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των ειλημμένων δεσμεύσεων. Η επιστολή αφήνει πολλά ερωτηματικά σχετικά με αυτές τις δεσμεύσεις.
Πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και το Eurogroup να εξετάσει το ελληνικό αίτημα».
























































