ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».
Αυτό απαντά η κυβέρνηση στο σκληρό άρθρο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά το οποίο άσκησε δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τους μέχρι τώρα χειρισμούς του.
«Πέρασε ένας μήνας κι ακόμα η εξαγγελία να γίνει πράξη. Κρίμα και πάλι κρίμα» γράφει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνοντας τη μέχρι τώρα στάση της κυβέρνησης και ζητώντας συγγνώμη από το λαό γιατί συνήργησε -όπως ο ίδιος γράφει- στην ψευδαίσθηση.
























































