ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε βαρύτατες καταγγελίες, τις οποίες απέφυγε προς το παρόν να προσωποποιήσει προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας και στενότατος συνεργάτης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
«Θεσμικά και παραθεσμικά κέντρα υπονομεύουν την κυβέρνηση» σημείωσε ο Νίκος Παππάς, δεσμευόμενος να μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένες πρακτικές εν ευθέτω χρόνω.
«Η αντιπολίτευση θέλει να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο από τις μνημονιακές πολιτικές» υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.
Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε ότι η κυβέρνηση έχει παραβεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, υπογραμμίζοντας τις προβλέψεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη συμφωνία με το Eurogroup.
Επιπλέον, ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι από πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τονίσει ότι επιδιώκει η πολιτική του να μην διασαλεύσει τη δημοσιονομική ισορροπία.
«Εάν υπάρχουν κινήσεις οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικές επιπτώσεις δεν μπορούν να θεωρούνται μονομερείς ενέργειες» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.
Ερωτηθείς για το κατά πόσο η συμφωνία του Eurogroup θα έρθει στη Βουλή προς ψήφιση, ο Νίκος Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σημειώνοντας ότι «αυτό είναι κάτι που ακόμα είναι ανοιχτό».
























































