ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, καλεσμένος στην εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής” του Γιώργου Τράγκα, την Πέμπτη το βράδυ ξημερώματα Παρασκευής, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόπο με τον οποίο οι Γερμανοί ελέγχουν όλο το σύστημα στην Ελλάδα. Από πολιτικούς και επιχειρηματίες μέχρι και δημοσιογράφους.
«Στόχος της Γερμανίας είναι να έχουν σε μόνιμη εξάρτηση τους Έλληνες» λέει ο κ. Χατζημαρκάκης, ενώ αποκάλυψε και απόρρητο γερμανικό έγγραφο που μαρτυρά ότι η Γερμανία παραδέχεται ότι η χώρα μας δικαιούται επιστροφή των κατοχικών δανείων αλλά δεν τα διεκδικεί η Ελλάδα!
Ο κ. Χατζημαρκάκης επίσης μίλησε για τα επιπλέον δάνεια που πήραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ξάφνιασε όταν είπε ότι το περιοδικό Focus έκανε το χυδαίο εξώφυλλο, που εμφάνιζε το άγαλμα της Αφροδίτης με άσεμνη χειρονομία, μόνο και μόνο για να εκβιάσει τον ΕΟΤ και να του εξοφλήσει τουριστική διαφήμιση!
Δείτε όλες τις αποκαλύψεις του Γιώργου Χατζημαρκάκη στον Γιώργο Τράγκα:
























































