ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ιστορική στιγμή στον Λευκό Οίκο: Ανθρωποειδές ρομπότ περπατά στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «τυφλό και αβάσιμο πανικό» κάνουν λόγο οι Financial Times σε δημοσίευμά τους για την αντίδραση των αγορών στην εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ο κίνδυνος να ξεμείνει από χρήματα η Αθήνα είναι υπαρκτός.
Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι «ο τυφλός, αβάσιμος πανικός είναι λάθος», ενώ προεξοφλεί ότι σταδιακά, αν και με αργούς ρυθμούς το κόστος δανεισμού της Ελλάδας θα υποχωρήσει, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και διευθετηθούν οι εκκρεμότητες μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών.
Παρόλα αυτά, οι Financial Times υπογραμμίζουν ότι μέχρι τότε ο κίνδυνος να ξεμείνει από ρευστότητα η Ελλάδα είναι υπαρκτός και συνιστά ενα τεράστιο πρόβλημα, καθώς οι κάτοιχοι των ελληνικών ομολόγων θα αντιδράσουν πιθανότατα σπασμωδικά σε καθεστώς πανικού.























































