ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για να υπάρξει χρηματοδότηση πρέπει να υπάρξει επαφή και έλεγχος από τα τεχνικά κλιμάκια, ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.
Σε ό,τι αφορά το Eurogroup της Δευτέρας, σχολίασε «Η ελληνική κυβέρνηση τα πήγε καλά στο πλαίσιο του εφικτού».
Ερωτηθείς γιατί κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη κυβέρνηση για τους ελέγχους που δεχόταν από την τότε τρόικα και τώρα κάνει το ίδιο με τους θεσμούς, ο κ. Λαπαβίτσας απάντησε: «Έτσι λειτουργεί η ΕΕ, δεν θα είναι το ίδιο με πριν. Παλιά υπήρχε μια αποικιοκρατική συμπεριφορά, τώρα θα υπάρξει συνεργασία εταίρων για να “ξεμπλοκάρει” η κατάσταση».
Όπως είπε από αξιολόγηση θα περάσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και η Ελλάδα υποχρεούται να ολοκληρώσει.
«Αντιμετωπίζουμε τεράστιες πιέσεις από εταίρους και δανειστές, αλλά η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση με αποφασιστικότητα και πρόθεση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα», είπε ο κ. Λαπαβίτσας και πρόσθεσε «Συζητάμε ήδη το ν/σ για ανθρωπιστική κρίση, θα ακολουθήσουν και τα άλλα».
Σε ό,τι αφορά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό απάντησε ότι ο ίδιος θα περιμένει να παρέλθει το τετράμηνο της παράτασης του προγράμματος βοήθειας, ώστε να αρχίσει η υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά για μια από τις βασικότερες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν ξέρω να έχει αλλάξει η θέση ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή χρέους».























































