Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικροτεί την οικονομική πολιτική της Ελλάδας η Λέσχη Αμπροσέτι

Επικροτεί την οικονομική πολιτική της Ελλάδας η Λέσχη Αμπροσέτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνοι με την οικονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσαν στην πλειοψηφία τους οι συμμετέχοντες στο φόρουμ της Λέσχης Αμπροσέτι στο Κόμο της Ιταλίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ιl Sole 24 Ore» που σημειωτέον ανήκει στην Ιταλική Ένωση Βιομηχάνων.

Από μια άτυπη δημοσκόπηση, που πραγματοποίησε επί τόπου η Ιταλική εφημερίδα, προέκυψε ότι το 39% των συμμετεχόντων στο φόρουμ δήλωσαν οι στρατηγικές κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι καλές, 8% εξαιρετικές, 21% ουδέτερες και 32% αρνητικές.

Στο φόρουμ μίλησε , όπως είναι γνωστό και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, που όπως αναφέρει η εφημερίδα, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το καταστατικό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έχει γραφτεί από την Bundesbank, ότι οι κανόνες του δεν απαγορεύουν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και ότι «αν οι κανόνες αποδεικνύονται μη λειτουργικοί, πρέπει να μπορούν, πάντως, να αλλάζουν».

«Η μόνη ριζοσπαστική προσέγγιση είναι ότι δεν δεχόμαστε την ιδέα, βάσει της οποίας ένα αποτυχημένο πρόγραμμα πρέπει να συνεχίσει να γίνεται αποδεκτό μόνον και μόνον επειδή οι κανόνες είναι κανόνες και δεν μπορούν να εξελίσσονται» σημείωσε ο κ. Βαρουφάκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

H Ελλάδα στις top 5 επιλογές των Δυτικοευρωπαίων ταξιδιωτών το επόμενο 12μηνο

Νταβός: «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ με απουσίες ηγετικών ευρωπαϊκών δυνάμεων

Θρίαμβος για την Εθνική πόλο 15-13 την Ιταλία και… φουλ για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό

Πέθανε σε ηλικία 93 ετών ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Valentino

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...