ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, γεγονός που πιστοποιεί ότι το κλίμα των ελληογερμανικών σχέσεων άλλαξε μετά την συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικό κλίμα για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας, ώστε να είναι αποτελεσματική η αντιμετώπιση των προβλημάτων της ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας , ο ν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε σήμερα, Τρίτη (24/03/2015) στις 7 μ.μ., τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Ως παλιοί γνώριμοι και φίλοι, από την εποχή που ασκούσαν καθήκοντα Υπουργών Εσωτερικών αντιστοίχως, συζήτησαν, σε φιλικό κλίμα, την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ελληνικής Οικονομίας στο πλαίσιο της Ευρωζώνης», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
























































