ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλάκωσαν στο ξύλο γιατρό γιατί υπερασπίστηκε μετανάστες στην Κρήτη

Πλάκωσαν στο ξύλο γιατρό γιατί υπερασπίστηκε μετανάστες στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις άνδρες σάπισαν στο ξύλο έναν γιατρό στα Χανιά στην Κρήτη, διότι υπερασπίστηκε μετανάστες που δέχονταν φραστική επίθεση από τους «νταήδες».

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε για την άγρια επίθεση σε βάρος του γιατρού στην περιοχή της Σπλάντζιας, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες αναμένεται να δικαστούν με την διαδικασία του αυτοφώρου καθώς η σύλληψή τους έγινε σε λιγότερο από 24 ώρες από την επίθεση.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ όταν ο γιατρός δέχτηκε επίθεση δέχθηκε από αγνώστους στην οδό Δασκαλογιάννη στην πλατεία της Σπλάντζιας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων που μεταφέρει το haniotika-nea.gr, ο γιατρός είδε ομάδα τεσσάρων νεαρών που ήταν σε αυτοκίνητο να βρίζουν αλλοδαπούς που κινούνταν στο πεζοδρόμιο της Δασκαλογιάννη. Οταν τους ρώτησε γιατί τους βρίζουν και τι τους έκαναν, οι νεαροί βγήκαν από το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με ξύλο στο πρόσωπο και στο σώμα!

Ο γιατρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο – Ήταν γνώριμος των Αρχών

Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr