ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ σχολίασε και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΥΓΗ “, με τίτλο «Λεφτά υπάρχουν» ο εμπνευστής του προεκλογικού συνθήματος (το 2009) Γιώργος Παπανδρέου, το οποίο χαρακτήρισε άκρως ενδιαφέρον.
«Πράγματι, λεφτά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν αλλά θα χάνονται όσο δεν αντιμετωπίζονται οι παθογένειες που διοχετεύουν χρήματα σε γκρίζες διαδρομές, που συνδέουν το πελατειακό κράτος με τα πάσης φύσεως μικρά και μεγάλα συμφέροντα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Κίνημα» του πρώην Πρωθυπουργού.
Δηλώνει ότι χαίρεται που «σήμερα, ως αρχή τουλάχιστον, υιοθετούν όσα προσπαθήσαμε και προωθήσαμε και τα οποία εάν στήριζαν όταν έπρεπε και δεν τα πολεμούσαν, θα φθάναμε σε μια λειτουργική δημοκρατία πολύ πιο σύντομα και σίγουρα».
Και διερωτάται: «Γιατί τόσα χρόνια δεν ακούσαμε τίποτε από τον ΣΥΡΙΖΑ για μεταρρυθμίσεις; Γιατί εξαντλούνταν, μαζί με πολλούς άλλους, στην λασπολόγηση της αρχής μιας άκρως μεταρρυθμιστικής παραγράφου του Γιώργου Παπανδρέου;
Και γιατί, έστω και τώρα, δεν βλέπουμε ένα σχέδιο πραγματικών μεταρρυθμίσεων από την κυβέρνηση;»
























































