ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορηματικά διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών δημοσίευμα του Reuters το οποίο υποστήριζε ότι η Αθήνα διαμήνυσε στο EuroWorking Group πως τα ταμειακά διαθέσιμα «στερεύουν» στις 9 Απριλίου.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο οικονομικών επισημαίνει ότι «διαψεύδει κατηγορηματικά το ανώνυμο δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters για θέματα που υποτίθεται ότι συζητήθηκαν στη διάρκεια του Euro Working Group, την 1η Απριλίου».
Τέτοια δημοσιεύματα υπονομεύουν τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, υπογραμμίζει το υπουργείο.
Σημειώνεται ότι το Reuters, σε δημοσίευμά του νωρίτερα, ανέφερε ότι η Ελλάδα είπε στους πιστωτές της ότι τα ταμειακά διαθέσιμα «στερεύουν» στις 9 Απριλίου, επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Αθήνα κατέθεσε αίτημα στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group για εκταμίευση χρημάτων πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε, λένε οι ίδιες πηγές.
Ο Ελληνας εκπρόσωπος στο conference call τόνισε ότι η συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις δεν θα πρέπει να ολοκληρωθεί «μετά θάνατον», καθώς, δεν υπάρχει τρόπος να προχωρήσουμε μετά τις 9 Απριλίου, σύμφωνα με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.























































