ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πλούσιοι” μετανάστες – Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν με γιοτ (βίντεο)

“Πλούσιοι” μετανάστες – Πλήρωσαν 8.500 δολάρια και ταξίδεψαν με γιοτ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα ναυάγια με μετανάστες που ταξιδεύουν με βάρκες, φουσκωτά και ξύλινα πλοιάρια είναι καθημερινά και τα περισσότερα μετρούν νεκρούς μετατρέποντας τη Μεσόγειο σε υγρό τάφο.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που έχουν περισσότερα χρήματα και πληρώνουν πολλά λεφτά για να μετακινηθούν ασφαλώς σε άλλες χώρες για ένα ένα καλύτερο «αύριο».

Οπως αποκάλυψε μάλιστα η ιταλική «La Stampa» 98 Σύροι και Παλαιστίνιοι πλήρωσαν μέχρι και 8.500 δολάρια.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα ένα σκάφος μήκους 25 μέτρων με τουρκική σημαία έφτασε στην Σικελία με 98 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους 25 παιδιά από τη Συρία και την Παλαιστίνη.

Ωστόσο, οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Κυριακή ανοιχτά της Σικελίας, αλλά και μία βλάβη στη μηχανή οδήγησαν τον κυβερνήτη του παλιού σκάφους να εκπέμψει σήμα κινδύνου, με αποτέλεσμα οι λιμενικές αρχές να σπεύσουν για τη διάσωση των επιβαινόντων.

Μετά την άφιξή τους στις ακτές της Σικελίας, οι μετανάστες οδηγήθηκαν σε κέντρο υποδοχής, ενώ οι τρεις διακινητές μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

POLITICO: 13 πράγματα που μάθαμε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στην Κύπρο

Λίβανος: Ιταλοί κυανόκρανοι δώρισαν νέο άγαλμα του Ιησού στους Μαρωνίτες Χριστιανούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr