ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθήτρια ειδικού σχολείου κατήγγειλε οδηγό λεωφορείου ότι τη “χάιδευε”

Μαθήτρια ειδικού σχολείου κατήγγειλε οδηγό λεωφορείου ότι τη “χάιδευε”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταγγελία για κατάχρηση σε ασέλγεια που αφορά 18χρονη μαθήτρια ειδικού σχολείου της Αττικής ερευνά η Αστυνομία.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται 54χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου, στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η 18χρονη μετέβη την Τρίτη σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, συνοδευόμενη από δύο κοινωνικούς λειτουργούς και κατήγγειλε ότι ο 54χρονος, από τον περασμένο Μάρτιο ασελγούσε σε βάρος της χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της και την θέση του στο σχολικό, χάιδευε τη 18χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, της έδειχνε άσεμνες φωτογραφίες και ήθελε επίσης να συνευρεθούν σεξουαλικά.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και συσκευή κινητού τηλεφώνου, που θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα – Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε

Νίκαια: Άνδρας κρατάει όμηρο τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι του και δηλώνει οπλισμένος

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αυστρίας θα αποφανθεί για την απαγόρευση της ισλαμικής μαντήλας στα σχολεία

Βυτιοφόρο έριχνε επικίνδυνα βιομηχανικά απόβλητα στον Κηφισό – Τρεις συλλήψεις

Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr