ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γιάνης Βαρουφάκης, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στους δανειστές της», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε δημοσιογράφους αμέσως μετά την είσοδό του στο κτίριο που συνεδριάζει το Eurogroup.
Όπως ανέφερε, περιμένει μια καλή συνάντηση σήμερα που θα καθιερώσει και θα ενδυναμώσει τα μεγάλα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα.
Τέλος, είπε πως περιμένει να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση σε καλό κλίμα, έτσι ώστε μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει εφικτή μια συμφωνία, ενώ ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί με το Γερμανό ομόλογό του Βόλφκανγκ Σόιμπλε, αργότερα σήμερα.
























































