ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν της ζωή τους και πάνω από 50 τραυματίστηκαν όταν επιβατική αμαξοστοιχία με περισσότερους από 200 επιβάτες εκτροχιάστηκε το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα) στη βόρεια Φιλαδέλφεια.
Ο δήμαρχος της Φιλαδέλφειας Μάικλ Νάτερ επιβεβαίωσε ότι πέντε άτομα σκοτώθηκαν, ενώ στελέχη της Πυροσβεστικής ανέφεραν ότι πάνω από 50 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, με την κατάσταση πέντε εξ αυτών να κρίνεται σοβαρή.
Σύμφωνα με τη σιδηροδρομική εταιρεία Amtrak 238 επιβάτες και πέντε μέλη του προσωπικού επέβαιναν στο τρένο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ουάσιγκτον – Νέα Υόρκη.
Λεπτομέρειες για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές. Επικαλούμενο το FBI, το CNN μετέδωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για τρομοκρατική ενέργεια.
Τηλεοπτικά πλάνα που μεταδόθηκαν από το MSNBC δείχνουν δεκάδες διασώστες να μεταφέρουν τραυματίες ανάμεσα στα συντρίμμια του τρένου, αλλά και αναποδογυρισμένα βαγόνια.
Πηγή: Reuters























































