ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο είναι οι νεκροί της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στον χώρο του εργοστασίου των Ελληνικών Πετρελαίων στον Ασπρόπυργο στις 8 Μαΐου. Πρώτος που απεβίωσε ήταν ο Χαράλαμπος Δευτεραίος 41 ετών και πατέρας δύο παιδιών που κατέληξε το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο Αττικό όπου νοσηλεύονταν. Τη μάχη έχασε και Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.
Τα ΕΛΠΕ δηλώνουν ότι θα στηρίξουν τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Τονίζεται ακόμη ότι προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.
Σημειώνεται πως τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θανόντων εξέφρασαν ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, δηλώνοντας ότι βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης είναι να στηρίξουν τις οικογένειες των θυμάτων με τα μέσα που διαθέτουν.























































