ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
Λίβανος: Αυστηρή προειδοποίηση του στρατού μετά τις διαδηλώσεις της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό - Φόβοι για γενικευμένη εσωτερική κρίση
Η Θεοδώρα Τζάκρη παράτησε τον Κασσελάκη - Τον καταγγέλλει για «δεξιά απόκλιση» και δηλώνει: «Εγώ είμαι σοσιαλπατριώτισσα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για την Ελλάδα, αλλά σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να είναι «βιαστική και πρόχειρη», δήλωσε η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Γνωρίζω ότι χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά. Όλες οι πλευρές τώρα εργάζονται, υποβάλλονται προτάσεις, συνεργαζόμαστε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα», ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Κεντρικής Τράπεζας της Βραζιλίας, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
«Όμως θα πρέπει να γίνει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, και όχι γρήγορο και πρόχειρο», συμπλήρωσε με νόημα η κ. Λαγκάρντ.























































