ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλούσε ζημιά στην εμπιστοσύνη προς το κοινό νόμισμα, δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην γερμανική εφημερίδα SZ, μεταδίδει το Reuters.
«Δεν μοιράζομαι την άποψη ότι θα έχουμε λιγότερους περιορισμούς και ανησυχίες αν η Ελλάδα αφήσει το ευρώ», τόνισε ο επικεφαλής της Κομισιόν.
Πρόσθεσε ακόμη πως αν μια χώρα εγκαταλείψει κοινό νόμισμα το ευρώ «θα παγίωνε ότι το ευρώ δεν είναι μη αναστρέψιμο».
Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει φυγή των επενδύσεων από την Ευρώπη, συμπλήρωσε, λέγοντας πως ο Ιάπωνας πρωθυπουργός του κατέστησε σαφές ότι οι επενδύσεις προς την Ευρώπη εξαρτώνται από την εμπιστοσύνη στο κοινό νόμισμα.
Παράλληλα κάλεσε το ΔΝΤ να συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα.
«Δεν θα λειτουργήσει χωρίς το ΔΝΤ» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως η Γερμανία έχει θέσει από το 2010 ως όρο τη συμμετοχή του Ταμείου.























































