ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικοί της Χίου, μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθάρισαν σήμερα Σάββατο τον καταυλισμό μεταναστών και των προσφύγων στο Μερσινίδι.
Στόχος τους, όπως είπαν, ήταν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας για τους εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες που φθάνουν στο νησί κάθε μέρα.
«Δυστυχώς οι περισσότεροι πρόσφυγες έρχονται εδώ, μένουν μία ημέρα και φεύγουν. Το αποτέλεσμα είναι να μην ενδιαφέρονται για τον τόπο προσωρινής παραμονής τους», υποστήριξε ο αστυνομικό υποδιευθυντή Χίου κ. Αυγερινός, ο οποίος συμμετείχε στην δράση και ζήτησε τη βοήθεια εθελοντικών ομάδων ώστε ο χώρος να διατηρείται καθαρός.
Στην πρωτοβουλία των αστυνομικών συμμετείχαν νεαροί κυρίως Σύροι φιλοξενούμενοι οι οποίοι συνέβαλαν στην εθελοντική πρωτοβουλία.























































