Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπανδρέου ανακάλυψε ποιος και τι φταίει για την κατάσταση στη χώρα!

Ο Παπανδρέου ανακάλυψε ποιος και τι φταίει για την κατάσταση στη χώρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με δήλωση του κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, ως οπαδό του κομματικού κράτους και εχθρό της επιχειρηματικότητας, την ίδια μέρα, -λες και ήταν συνεννοημένοι- και ο Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του, υποστήριξε ότι «Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, γιατί φτιάξαμε ένα πελατειακό και άκρως συντηρητικό κράτος, που δεν στηρίζει την οικονομία την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα».

Μάλιστα, από τα λεγόμενα του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου σήμερα του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου, προκύπτει ότι οι αναφορές αυτές , ότι «αυτή η κρατικοδίαιτη λογική του κράτους, μας έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», έγιναν καθαρά και μόνο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και δεν αφορούν ούτε την δική του κυβέρνηση όταν ηγείτο του ΠΑΣΟΚ, ούτε την επόμενη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Μιλώντας στο συνέδριο που οργανώνει στην Πάτρα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», με θέμα «Αναπτυξιακές προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα», ο κ.Παπανδρέου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στον «σκληρό πυρήνα» της Ευρώπης και ταυτόχρονα «να μην επιχειρηθεί καμία κίνηση που θα διασαλεύει τον ρόλο της στον διεθνή γεωπολιτικό χάρτη».

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ανέφερε ακόμη ότι «χάνεται πολύτιμος χρόνος», εξέφρασε τον φόβο ότι «η ζημιά θα είναι πλέον ανεπανόρθωτη και κάνουμε ασυλόγιστες επιλογές και αντί να σταματήσουμε να παίρνουμε αντιαναπτυξιακά μέτρα, βυθιζόμαστε στην ύφεση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...