ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»
Χαλκιδική: Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριμματοφόρου από Σέρβους τουρίστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της εξηγείται κυρίως από την ανικανότητα των δανειστών να υιοθετήσουν θέσεις με συνοχή και ρεαλισμό πάνω στο ίδιο θέμα, γράφει σε σημερινό άρθρο της η εφημερίδα La Tribune, επιρρίπτοντας στην πλευρά των πιστωτών την ευθύνη για την αποτυχία των διαβουλεύσεων.
Οι συζητήσεις, «δεν τολμάμε πια να μιλήσουμε για διαπραγματεύσεις», ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της είναι σε νεκρό σημείο, γράφει.
Από τη στιγμή που το ΔΝΤ έκλεισε πίσω του την πόρτα, την Παρασκευή, οι απόπειρες να επανεκκινήσει η διαδικασία απέτυχαν.
Την Κυριακή το βράδυ οι αντιπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης επέστρεψαν στην Αθήνα χωρίς να έχουν πετύχει συμφωνία με τους Ευρωπαίους αντιπροσώπους.
Η επιλογή της χρεοκοπίας στις 30 Ιουνίου με τις πληρωμές του 1,6 δισ. δολαρίων στο ΔΝΤ μοιάζει να πλησιάζει.
























































