ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ντόναλντ Τουσκ, Σύνοδος Κορυφής,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης συγκάλεσε για τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, για το ελληνικό ζήτημα, μετά το νέο ναυάγιο στο Eurogroup.
«Είναι ώρα να συζητήσουμε εκτάκτως την κατάσταση στην Ελλάδα στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο», δήλωσε ο κ. Τουσκ.
Η αναγγελία της έκτακτης Συνόδου έφερε ικανοποίηση στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς άλλωστε λίγη ώρα νωρίτερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, είχε ζητήσει ακριβώς το ίδιο, να υπάρξει δηλαδή λύση για το ελληνικό ζήτημα σε επίπεδο αρχηγών καρτών ή το λιγότερο υπουργών Οικονομικών.
Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Eurogroup, κυβερνητικές πηγές από την Αγία Πετρούπολη -στην οποία βρίσκεται ο πρωθυπουργός- εξέφρασαν την ελπίδα ότι η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας να είναι παραγωγική.
Παράλληλα, επιβεβαίωσαν ότι το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα έχει αναλυτική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
























































