ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Politico: Γιατί ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον πόλεμο στο Ιράν
Εμπειρογνώμονας για το Ιράν προειδοποιεί: «Πρέπει να στοχοποιηθεί άμεσα ο νέος Ανώτατος Ηγέτης»
Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, ... αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς
Φεύγουν από το Ντουμπάι κι εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους στον δρόμο ή τα δίνουν για ευθανασία
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην εξουσία - Αναλυτές προειδοποιούν: «Είναι πιο επικίνδυνος από τον πατέρα του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αν και το ΚΚΕ βαδίζει προς τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, αγώνων και θυσιών, παραμένει το πιο νέο κόμμα», τόνισε σε εκδήλωση στην Άρτα για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του Άρη Βελουχιώτη ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση σε «όσους καπηλεύονται την προσφορά του Άρη Βελουχιώτη και μιλάνε εν ονόματι του ΕΑΜ», όπως ανέφερε.
«Το ΕΑΜ», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας, «ένωσε το λαό, οδήγησε στη συσπείρωση των εργατικών και λαϊκών δυνάμεων και σήμερα το μόνο κόμμα που ουσιαστικά μιλάει για την αναγκαιότητα μιας μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας, είναι το ΚΚΕ».
«Αντίθετα, δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι προγονοί του, ο γνωστός Συνασπισμός και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, χρησιμοποιούν την ιστορία του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ για να χειραγωγήσουν την εργατική λαϊκή συνείδηση, να ανακόψουν την πολιτική ριζοσπαστικοποίηση, να παγιδεύσουν σε στόχους του κεφαλαίου, όπως ήταν να εγκρίνουν τη συνθήκη του Μάαστριχτ τότε» πρόσθεσε.
























































